Julija 2015 so se prvič odprla vrata našega salona, katerega misija je bila slovenski populaciji predstaviti najnaprednejšo tehniko voskanja v svetu in ljudem približati produkt zaradi katerega lahko pozabimo na strašno bolečino, ki so jo prinesle poznane metode do tedaj! V želji, da strankam nudimo zgolj najboljše storitve na tržišču smo se tokom časa delovanja izpopolnili tudi v drugih storitvah, v podaljševanju trepalnic, obrazni negi in ličenju.

Naše osebje ima certificirana priznanja uspešno osvojenih metod, hkrati konstantno sledi novostim na področju lepotičenja ter svoje znanje z veseljem nudi in deli strankam. V Brazilki strmimo k toplemu, prijaznemu pristopu in z veseljem strankam svetujemo kako se negovati in skrbeti zase. V želji, da nasveti dosežejo in koristijo širši množici smo z letošnjim letom ustanovili lepotni blog, kjer najdete novosti ter rešitve za raznorazne problematike na področju nege, lepote in dobrega počutja.

Nahajamo se na Celovški cesti 330, v Šentvidu, le streljaj od obvoznice. Pred salonom vas pričaka veliko parkirišče in LPP avtobusna postaja (vozijo avtobusi 1,8,25). Delamo po dogovoru, zato se je obvezno na termin predhodno naročiti. Za rezervacijo termina lahko uporabite spletno naročanje ali pokličete na našo telefonsko številko 040 152 004 ali 051 891 695. Zaradi visoko kvalitetnih storitev, strokovno usposobljenega, prijaznega osebja, ter lično urejenega salona se stranke vsakič znova z veseljem vračajo v Brazilko.