Lycon voskanje

Vosek LYCON je narejen iz skrbno izbranih sestavin, najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi, opojnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. Zagotavlja vrhunske rezultate, saj bolje kot katerikoli drugi vosek odlično odstranjuje najbolj trdovratne dlačice, ter tudi dlačice dolge zgolj 1 milimeter. Ima nizko delovno temperaturo, je izjemno prožen in nežen, zato na kožo deluje negovalno in blagodejno. Zahvaljujoč oljni emulziji s katero pred samim voskanjem zaščitimo kožo pred  bolečim trganjem povrhnjice, tokom voskanja odstranimo izključno dlačice ter tako poskrbimo, da koža ostane popolnoma nepoškodovana.

Voskanje je sedaj končno prijetna izkušnja, tudi na najbolj občutljivih delih telesa. Zaradi svoje vrhunske sestave, kakovosti ter blagodejne metode Lycon ostaja no.1 izbira profesionalnih kozmetičnih salonov po svetu. Z Lycon voskom delo opravljamo samozavestno, saj je rezultat po voskanju venomer popolnoma gladka koža, ne glede na tip dlačic. Voskanje z Lyconom tako pri nas, kot tudi v svetu uživa velik ugled.

 Poglavitne prednosti Lycon voskanja :

  • Zagotavlja do 70% manj bolečine
  • Odstranjuje dlake že pri dolžini 1 milimeter
  • Voski niso vroči. So topli, imajo nizko delovno temperaturo, posledično so zelo nežni do kože in lahko povzročijo le zanemarljivo rdečico
  • Na istem mestu jih lahko uporabimo od 5-6x, ne da bi pri tem poškodovali povrhnjico
  • Ne povzročajo pigmentacij kože

Z Voskanjem z LYCON voski vedno znova zadovoljimo še tako občutljive stranke, saj je do kože resnično prijeten in prijazen ter nas prav nikoli ne razočara!

Z lahkoto lahko trdimo, da brez dvoma upravičuje svoj slogan – vosek, za katerega se je vredno sleči.

Lepo valjeni na voskanje v Brazilko in se o tem prepričajte na lastni koži! Prepričani smo, da vam bo koža za ta korak nadvse hvaležna.