Nega obraza

Nega obraza je čudovit tretma za ohranjanje mladostnega videza kože in je izjemno pomembna za zdravo, čisto, sijočo kožo, ki posledično pripelje do boljše samopodobe ter dviga samozavesti. Naš obraz razkriva marsikaj, lahko bi se dejalo, da pravzaprav razkriva našo transparentnost. Z opazovanjem le tega lahko predvidimo počutje osebe, razberemo njeno starost, način življenja, lahko zaznamo celo nekatere bolezni,..

Ker je današnji življenski tempo hiter, stresen vam v Brazilki nudimo in toplo priporočamo urbane nege obraza – Skin Regimen, ki so prilagojene moderni utrujenosti ter nadvse hitremu žiljenskemu slogu. Uporabljamo izključno visoko kakovostne produkte, ki vašo kožo globinsko nahranijo, obnovijo njeno vlažnost, jo učvrstijo ter povrnejo zdrav sijaj, hkrati omilijo učinke stresa na kožo, preprečujejo prezgodnje znake staranja, ter zmanjšujejo škodljive posledice onesnaževanja. Magične roke izkušene kozmetičarke bodo vaš obraz s posebno masažno tehniko povsem sprostile, sprožile prepotrebno cirkulacijo, zelo verjetno je, da boste ob spremljavi sproščujoče glasbe, tako globoko sproščeni, kar zadremali. S sigurnostjo si drznemo trditi, da se boste po končani negi obraza počutili kot prerojeni.

Na profesionalni tretma nege obraza je priporočljivo prihajati 1x mesečno ali pa 1x na tri mesece do pol leta, odvisno od tipa ter stanja vaše kože. Če s kožo nimate težav je priporočljivo, da se za nego obraza odločite vsaj pred zimo in pa pred poletjem, saj s tem kožo zaščitite in pripravite na vremenske spremembe oz. vplive.

Izbirate lahko med sledečimi negami:

AKTIVNA NEGA Z ACIDI (30min)

Namenjena vsem tistim, ki se spopadajo s časovno stisko, Je intenzivna, hitra rešitev za instantno poživitev kože, doseg takojšnega sijaja v zelo kratkem času.

RAZSTRUPLJANJE (60min)

Popolna rešitev za vsakogar, ki si želi razstrupiti svojo kožo, jo zaščititi pred onesnaževanjem, ter ostalimi vremenskimi vplivi. Zelo učinkovito deluje v boju proti nepravilnostim kože, aknami, pigmentnim nepravilnostim…

POMLADITEV (90min)

Popoln protistrup proti moderni utrujenosti ter napornemu življenskemu slogu. Je idalna izbira za vsakogar, ki na svojem obrazu zaznava vidne posledice stresa, utrujenosti ali starajočo se kožo. Odlično popravlja specifične nepravilnosti kože (pigmentne nepravilnosti, gube, dehidracija) znake staranja in pomlajuje kožo. Po končanem tretmaju se boste počutili osveženi, nahranjeni od znotraj, pripravljeni na soočenje z napornimi dnevi, ki čakajo na vas.