Vihanje trepalnic

Temne, očarljive, dolge, privihane trepalnice so nedvomno želja prav vsake ženske. Ker se žal z dramatičnimi metlicami nismo rodile vse, pogosto posegamo po stari dobri znanki – maskari, katere slabosti ( kratkotrajna rešitev, razmazanost, črne pikice, vsakodnevno odstranjevanje,..) pozna vsaka ženska. Rešitev po kateri posega veliko žensk že vrsto let je podaljševanje trepalnic, vendar ta rešitev ni za tiste, ki prisegajo na naravne metode, brez umetnih dodatkov. Za takšne je nedvomno najboljša izbira vihanje trepalnic, ki ima dolgotrajen učinek, s katerim dosežemo opazen, poudarjen, temnejši, privihan videz trepalnic, ki deluje povsem naravno. Keratinsko vihanje velja za velik trend, saj je učinek po končanem postopku opazen, povsem naraven, trepalnice pa so po vsakem vihanju vse močnejše.

KAJ KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC PRAVZAPRAV JE?

S trajnim vihanjem trepalnic, le te oblikujemo v naraven ukrivljen lok, ki vaš pogled odpre in povzroči efekt izrazitih, opaznejših oči. Z vsakodnevno rabo klešč, dosežemo zgolj kratkotrajen videz, obenem pa lahko trepalnice poškodujemo ali zlomimo.

Gre za povsem neboleč, hiter, učinkovit, naraven, trepalnicam prijazen postopek, ki vaše naravne trepalnice potemni, podaljša, privzdigne jih priviha ter nahranni s keratinom, ki trepalnice obnovi ter okrepi od korena pa vse do konic.

Posopek traja približno 45 minut, učinek pa je opazen do dva meseca in je pogojen z rastjo/menjavo vaših trepalnic. Postopek je torej potrebno ponoviti, ko nove trepalnice nadomestijo stare (življenska doba trepalnice je 5-8 tednov).

Nanos je vodoodporen, se ne razmaže in je za oči prijeten, popolnoma nedražeč. Trepalnice ostanejo lepe, temne, privihane, ne glede na aktivnost (šport, plavanje, spanje,..)

Postopek je primeren za vse, ki prisegajo na naravne metode, imajo naravno krepke, dolge ali pa kratke, tanke trepalnice, ter za tiste, ki so pravkar odstranile umetne trepalnice in si želijo nahraniti/okrepiti svoje trepalnice.