Ličenje

V Brazilki vas naličimo za prav vsako priložnost, naj bo to poroka, maturantski ples, valeta, rojstni dan, obletnica ali romantična večerja. Prepustite se čudežnim rokam naše vizažistke in zažarite v vsej svoji lepoti. S pomočjo poznavanja tehnik, občutka za estetiko, ter poznavanja obraznih proporcij bo iz vas zvabila osupljivo lepoto, ter povdarila očarljivost vašega obraza. Vizažistka vam bo z veseljem razkrila tudi kakšno lepotno skrivnost ali dve, s pomočjo katerih boste lahko osvežili dnevni videz.

Nudimo sledeča ličenja :

DNEVNO LIČENJE

Umetnica ličenja za dnevni videz na vaš obraz nanese svetle, naravne tone, ter tako poskrbi, da vaš obraz deluje sveže, zdravo, sijoče, primerno za vsakdanje dnevne aktivnosti. Lepo naličeni se počutimo samozavestneje, ter pri dnevnih izzivih delujemo bolj prepričljivo.

VEČERNO LIČENJE

Obisk kina, gledališča, opere ali kluba, morda večerni potep po Ljubljani? Prepustite se rokam naše vizažistke, ki bo poskrbela za zapeljiv večerni, bolj opazen videz vašega obraza. Izbira pravilnega in primernega make up-a čudovito dovrši vaš celotni videz, ga poveže, ter doda tisto piko na i. Prepričani smo, da se boš imela super, saj ti tako urejeni nepozaben večer nikakor ne uide! 😉

LIČENJE ZA MATURANTSKI ALI VALETO

Maturantski večer ali valeta predstavljata zaključek obdobja ter pričakovanje nečesa novega, še nepoznanega. Dekleta se v teh letih razvijajo/razvijejo v mlade dame. Za le te je primeren naraven, zmeren make up, s primernimi barvnimi efekti, s katerimi povežemo celotni videz. Rezerviraj si svoj termin, ter poskrbi da bosta tako ples, kot tvoj videz zaradi svoje spektakulnarnosti in zavidljive lepote za vedno ostala v tvojem spominu!

POROČNO LIČENJE

Poroka nedvomno spada med največje življenske dogodke, poročno ličenje pa pri počutju neveste igra veliko vlogo, zato se vizažistka bodoči nevesti celostno posveti, pozorno prisluhne njenim željam, ter radostno svetuje, kakšno ličenje bi bilo za njo po njenem mnenju najprimernejše. Z ustreznim make-upom, ki je prilagojen nevestini osebnosti, slogu in pa obleki, poskrbi, da se na poroki počutite nadvse samozavestno, očarljivo, kot ste si do slej lahko predstavljale le v najlepših sanjah.

OSEBNI TEČAJ LIČENJA

Ste si od nekdaj želeli imeti dostop do največjih skrivnosti umetnikov ličenja in v službi ali drugod izgledati sveže, mladostno, zdravo, sijoče s pomočjo ličil ki ste jih na obraz nanesli  kar sami? Potem je osebni tečaj ličenja nedvomno prava izbira za vas! Umetnica ličenja se vam tokom tečaja v celoti posveti in vam glede na vaš obraz, ter vaše potrebe, vsakdanje aktivnosti svetuje, kako se hitro in učinkovito naličiti, ter kakšna ličila so za vas najprimernejša izbira. Tokom tečaja se boste naučili ličila pravilno uporabljati in nanašati. Tečaj toplo priporočamo poslovnim ženskam, ženskam, ki se želijo naučiti, katera ličila izbrati in jih prilagoditi lastnemu obrazu, mladim, ki v svet ličenja šele vstopajo ali si želijo vstopiti, ter vsem tistim, ki se želijo lepo naličiti v zelo kratkem času.