Dnevna rutina proti gubam

Nezaželjen pojav vsakega posameznika so gube, ki  so posledica staranja, kakovosti življenja, itd,.. Z leti se gube večajo in so vse bolj izrazite in moteče. Da bi se temu izognili ali pa kožo zopet učvrstili in jo pomladili priporočamo redno opravljanje rutine opisane spodaj, ki je že veliko posameznikov pripeljala do lepšega videza kože in boljšega počutja. Dnevna rutina je priporočjiva tudi za moške.

S pridnim in rednim opravljanjem korakov napisanih spodaj, boste rezultate pričeli opažati  že v roku 14 dni, z vsakim novim tednom pa bo vaša koža še lepša, bolj čvrsta, poglajena in mladostna.

1.Korak

Zvečer očistimo obraz, lahko s pomočjo pene, gela ali mleka, kar vam je ljubše. V primeru suhe ali mešane kože po čiščenju kožo navlažimo z olivnim, jojobovim ali kokosovim oljem. Na koncu na obraz nanesemo še kremo, katero običajno uporabljamo.

2.Korak

Zjutraj obraz umijemo z ledeno hladno vodo, da obraz osvežimo in zapremo pore. Za dodatno osvežitev, vlaženje ter toniranje kože obraz posprejamo z osvežilnim tonikom v spreju. Na koncu nanesemo še svojo najljubšo dnevno kremo, katero uporabljamo vsak dan.

3.Korak

Zelo blagodejna za dobro počutje, prekrvavitev kože, krepitev obraznih mišic in učvrstitev kože je joga obraza, katero je priporočljivo izvajati prvih pet tednov 1x dnevno po 10 minut, kasneje pa vzdržujemo po pet minut dnevno. Z pridno, redno vadbo se preverjeno poslovimo od lepotnih posegov in dragih obiskov estetskih kirugov.

4.Korak

Vsaj 5 minut meditacije dnevno, zdrav način prehranjevanja, pitje vode in redno gibanje pripomorejo k boljšemu počutju, ki se odraža na naši koži.

5.Korak

Vsakodnevna raba afirmacij, ki potrjujejo našo lepoto, gradijo dobro počutje in vodijo k sprejemanju samega sebe in okolice.

 Všeč mi je, kar vidim v ogledalu. Sem lepa. Ljubim, spoštujem in sprejemam samo sebe. Odprta sem za sprejemanje obilja in zdravja. V svoji koži se počutim odlično! V mojem svetu je vse dobro.

 

Z ponavljanjem afirmacij lahko začnete že zjutraj, lahko pa si jih ponavljate kadarkoli v dnevu utegnete. Z rednim ponavljanjem boste kmalu pričeli opažati  boljše počutje, notranje zadovoljstvo in povišano samozavest.

  1. Korak
Profesionalna nega obraza je zelo pomemben korak do lepe, čvrste, sijoče kože. Pri negi se z visoko kvalitetnimi produkti vašo kožo globinsko očisti in nahrani z minerali ter kislinami, katere vaša koža za zdrav videz še kako potrebuje. Pri nas nudimo organsko nego obraza po protokolu LaboratoriHur kozmetike, katera je nadvse hranljiva, za kožo blagodejna, je brez konzervansov in drugih škodljivih primesi. Na profesionalno nego je priporočljivo prihajati 1x mesečno ali pa 1x na 3 mesece do pol leta odvisno od stanja vaše kože. Če s kožo nimate težav je priporočljivo, da se odločite za nego obraza vsaj pred zimo in pa pred poletjem, saj kožo tako zaščitite in pripravite na hude vremenske vplive.
Kozmetični salon Brazilka je specializiran za natančno voskanje ženskih in moških predelov, z revolucionarno, profesionalno tehniko. Poleg kvalitetne depilacije z Avstralskimi Lycon voski, ki omogočajo do 70% manj bolečo izkušnjo nudimo tudi druge luksuzne storitve in sicer nege obraza po protokolu organske kozmetike LaboratoriHur, ličenje za vse priložnosti, ter podaljševanje trepalnic, za še bolj zapeljiv videz vaših oči.