Brazilka beauty salon

Kozmetični salon
v Ljubljani

BRAZILKA

V Brazilki vam nudimo izključno visoko priznane metode z vrhunskimi produkti.

Lycon voskanje

Lycon voskanje je revolucionaren način voskanja, ki odstranjuje dlačice na neboleč način, zagotavlja popolno gladkost kože ne glede na tip dlačic, preprečuje nadležno vraščanje dlačic, ter na kožo deluje blagodejno.

Nega obraza

Nega obraza je čudovit tretma za ohranjanje mladostnega videza kože in je izjemno pomembna za zdravo, čisto, sijočo kožo, ki posledično pripelje do boljše samopodobe ter dviga samozavesti. V Brazilki nudimo urbane nege obraza – Skin Regimen, ki so prilagojene moderni utrujenosti ter nadvse hitremu življenskemu slogu.

Vihanje trepalnic

Vihanje trepalnic je povsem naraven, neboleč, učinkovit, trepalnicam prijazen postopek, ki odpre vaš pogled in povzroči efekt izrazitih oči. Vaše trepalnice potemni, jih podaljša, privzdigne ter nahrani s keratinom.

Ličenje

V Brazilki vas naličimo za prav vsako priložnost, naj bo to poroka, maturantski ples, valeta, rojstni dan, obletnica ali romantična večerja. Prepustite se čudežnim rokam naše vizažistke in zažarite v vsej svoji lepoti.

O nas

Kozmetični salon Brazilka je specializiran za natančno voskanje ženskih in moških predelov, z revolucionarno, profesionalno tehniko. Poleg kvalitetne depilacije z Avstralskimi Lycon voski, ki omogočajo do 70% manj bolečo izkušnjo nudimo tudi druge luksuzne storitve in sicer nege obraza po protokolu organske kozmetike LaboratoriHur, ličenje za vse priložnosti, ter podaljševanje trepalnic, za še bolj zapeljiv videz vaših oči. Salon se nahaja le streljaj od obvoznice v Ljubljani, na Celovški 330 v Šentvidu. Zaradi visoko kvalitetnih storitev, strokovno usposobljenega, prijaznega osebja, ter lično urejenega salona se stranke vsakič znova z veseljem vračajo v Brazilko. Lepo vabljeni na lepotičenje v prijeten ambient, v Brazilko!